Wie Wat Waar

Voor wie?

De kindervakantieweek is er voor kinderen die op de basisschool zitten. Kom je uit Zelhem of omgeving en zit je op de basisschool (vanaf 6 jaar) en wil je weten wat er zich allemaal gaat afspelen? Geef je dan op voor de kindervakantieweek van Zelhem georganiseerd door de Stichting Jeugd- en Jongerensociëteit Zelhem! Onder de vrijwilligers wordt de kindervakantieweek al jaren "kvk" genoemd. Kvk komt eigenlijk van "kindervakantiekamp", maar is door de jaren heen uitgegroeid tot de afkorting van kindervakantieweek. De kvk wordt trouwens door louter vrijwilligers georganiseerd!

Wat?

Ieder jaar weer wordt de gehele kindervakantieweek in een verhaal gegoten, hierdoor wordt de hele week één groot avontuur. Volgens traditie wordt de week gestart met een lawaaioptocht, om vervolgens in het Pelikaanse bos (gelegen aan de rand van Zelhem nabij de sportvelden) te beginnen met het befaamde hutten bouwen. Verdere vaste onderdelen van de week zijn de nachttocht op de woensdagavond met vervolgens een overnachting, het zwemmen op de donderdagmorgen en de afsluiting van de week waarbij de ouders ook worden uitgenodigd.

De kindervakantieweek wordt dit jaar alleen net anders. Dit jaar wordt er een Spetterdag georganiseerd waarbij er leuke spelletjes gedaan worden. Elk kind is één dag welkom om lekker te komen spetteren en kliederen.

Wanneer?

De week speelt zich altijd af in de zomervakantie. In 2020 vindt de kindervakantieweek plaats in week 34, dit is van maandag 17 augustus t/m donderdag 20 augustus 2020. 

Inschrijven?

Het inschrijven start op 1 augustus 2020 en sluit op 15 augustus 2020.U kunt via https://kvkinschrijving.jeugdsooszelhem.nl de inschrijving(en) van uw kind(eren) doen. Inschrijfgeld: € 5,00 per kind. Betaling dient direct na inschrijving te geschieden via iDeal.

Ouderinformatie?

Klik hier

Spetterdag 2020!

De Kindervakantieweek in Zelhem organiseert dit jaar een speciale editie. Helaas kan de kindervakantieweek wegens de Covid-19 maatregelen dit jaar niet op de gebruikelijke wijze, met zo’n 180 kinderen de hele week aanwezig, georganiseerd worden. De vrijwilligers van de Kindervakantieweek hebben nu toch het initiatief opgepakt om de kinderen een leuk alternatief te bieden, namelijk een kindervakantiedag. Alle kinderen van 6 t/m 12 jaar zijn (per leeftijdscategorie) één dag welkom in de week van 17 t/m 20 augustus voor een superleuke “Spetterdag” op het voetbalcomplex De Pol van ZZC ’20 (Sportpark de Pol).

De planning is dan als volgt; maandag 17 augustus  - 6/7 jaar, dinsdag 18 augustus - 8/9/10 jaar, woensdag augustus 8/9/10 jaar en donderdag augustus 11/12 jaar. Ieder kind mag zich voor één dag opgeven. De dag duurt van 09:00 uur tot 17:00 uur en per dag mogen maximaal 50 kinderen meedoen. VOL = VOL

Kinderen kunnen zich vanaf 1 augustus aanmelden via de website kvkinschrijving.jeugdsooszelhem.nl (sluiting inschrijven is 15 augustus). Kostenbijdrage; €5 per kind.