Ouderinformatie 2022

 

Leuk dat je dit jaar mee doet met de kindervakantieweek. Dit jaar gaan we in het bos hutten bouwen, overnachten inclusief een spannende nachttocht en nog veel meer!

Hieronder kun je lezen hoe laat je elke dag aanwezig moet zijn, waar je moet zijn en wat je mee moet nemen.

Elke dag meenemen:


Bord + bestek, hamer + spijkers, regenkleding, pen/potlood, goed schoeisel (geen open schoenen), evt. klein spelletje voor rustige momenten.

Zondag 6 augustus 2023

Informatie-/introductiemiddag in sporthal “De Pol” (Vincent van Goghstraat) aanvang 15.00 uur.

Maandag 7 augustus 2023

9.00 uur aanwezig op de parkeerplaats voor sporthal "De Pol". Meenemen: hamer, spijkers, touw, zaag en lawaai-maak-object voor de lawaaioptocht.
Je kunt om 17.00 uur opgehaald worden op de parkeerplaats voor sporthal "De Pol".

Dinsdag 8 augustus 2023

9.00 uur aanwezig op de parkeerplaats voor sporthal "De Pol". Je kunt om 17.00 uur opgehaald worden op de parkeerplaats voor sporthal "De Pol".

Woensdag 9 augustus 2023

9.00 uur aanwezig bij Sporthal “De Pol” (Vincent van Goghstraat) met je slaapspullen: luchtbed/matje, slaapzak, kussen, handdoek, washand, tandenborstel, zaklamp, zwemspullen voor donderdag (in aparte tas/rugzak), schone kleding. Natuurlijk ook de kleding voor de bonte avond en warme kleding voor de nachttocht.

Spullen van naam voorzien. Kinderen die niet blijven slapen kunnen om 00:00 uur opgehaald worden op het Stationsplein (bij de koepel). Dit is om andere kindjes niet te storen.

Donderdag 10 augustus 2023

Kinderen die niet blijven slapen om 10.15 uur aanwezig bij sporthal “De Pol”. Je kunt om 13.30 uur opgehaald worden bij sporthal “De Pol”. Deze keer gaan we op donderdag niet zwemmen maar is er een alternatief met water. Zorg dus alsnog dat de kinderen die niet blijven slapen wel zwemkleding en een handdoek bij zich hebben.

’s Middags zijn de kinderen vrij. Tijdens deze middag kunnen de hutten bekeken worden in het bos.

Vrijdag 11 augustus 2023

9.00 uur aanwezig op de parkeerplaats voor sporthal "De Pol". 13.00 uur ouders op bezoek in het Pelikaanse bos (denk aan goed schoeisel en niet te nette kleding).
15.00 uur afsluiting (ouders niet op bezoek? Kinderen ophalen in het Pelikaanse bos).

In het bos is een fooienpot aanwezig.

Contactpersoon:

Jytte Dorst, 06-52861614, info@jeugdsooszelhem.nl