Wie Wat Waar

Voor wie?

De kindervakantieweek is er voor kinderen die op de basisschool zitten. Kom je uit Zelhem of omgeving en zit je op de basisschool (vanaf 6 jaar) en wil je weten wat er zich allemaal gaat afspelen? Geef je dan op voor de kindervakantieweek van Zelhem georganiseerd door de Stichting Jeugd- en Jongerensociëteit Zelhem! Onder de vrijwilligers wordt de kindervakantieweek al jaren "kvk" genoemd. Kvk komt eigenlijk van "kindervakantiekamp", maar is door de jaren heen uitgegroeid tot de afkorting van kindervakantieweek. De kvk wordt trouwens door louter vrijwilligers georganiseerd!

Wat?

Ieder jaar weer wordt de gehele kindervakantieweek in een verhaal gegoten, hierdoor wordt de hele week één groot avontuur. Volgens traditie wordt de week gestart met een lawaaioptocht, om vervolgens in het Pelikaanse bos (gelegen aan de rand van Zelhem nabij de sportvelden) te beginnen met het befaamde hutten bouwen. Verdere vaste onderdelen van de week zijn de nachttocht op de woensdagavond met vervolgens een overnachting, het zwemmen op de donderdagmorgen en de afsluiting van de week waarbij de ouders ook worden uitgenodigd.

Wanneer?

De week speelt zich altijd af in de zomervakantie. In welke week de kindervakantieweek van 2020 wordt gehouden, wordt in het voorjaar van 2020 bekend gemaakt.

Inschrijven?

Enkele weken voordat de kindervakantieweek begint kunt u uw kind hier digitaal inschrijven, de inschrijfdatum wordt tegen die tijd hier bekend gemaakt.

Ouderinformatie?

Klik hier