Maandag

Wat hebben we vandaag allemaal gedaan:

- Lawaaioptocht
- Kennismakingsspel
- Hutten bouwen
- Eten
- Kaarten/muntenspel

Toet's Travel Tips...

Dagoverzicht

Groepje 1

Vanochtend hebben we eerst verzameld bij de pol, daar stond Toetanchamon die had een bruidsschat bij zich en vroeg ons om die te beschermen tegen de mummies zodat de farao later deze week kan trouwen met Cleopatra. Mummies zijn nogal bang voor geluid dus hebben wij een lawaai optocht gehouden met alle kinderen door het dorp, daar kwamen wij een mummie tegen die door het dorp liep maar de mummie was opzich best een lieve mummie die ons niks deed. Ook waren wij niet bang voor de mummie.... 

Aangekomen in het bos hebben we eerst met de groepjes een kennismakings spelletje gedaan ook hebben we nog wat andere spelletjes gespeeld. Ook zijn we begonnen met het bouwen Vd hutten  en we zijn al heel ver.. Knutselen versieren ect.. Ook zit er een echt dak op onze hut. Naar al dat harde werken aan de hut en na het spelen Vd spelletjes hadden we reuze honger en hebben we het krat opgehaald en zijn we lekker gaan lunchen.. 

Groetjes: Leon Looman & Lin Steenbergen-Buunk

Groepje 10

Wij begonnen de dag vandaag met de lawaaioptocht waarbij we heel Zelhem wakker mochten maken. Het was erg vroeg dus extra leuk omdat we normaal niet zo vroeg zo veel lawaai mogen maken. Daarna hadden we een kennismakingsspel gedaan  waar we met een balletje moesten gooien en dan de naam van iemand anders moesten roepen en zo de naam van die persoon leerden kennen. Toen besloten we Anne Maria kroepoek te gaan spelen waarbij we aan het einde saus saté Maria Anne er van gemaakt hadden. Toen gingen we pallets sjouwen voor het bouwen van onze hut. En die is nu bijna af, alleen moet het nog mooi versiert worden. Na het eten zijn we een spelletje gaan spelen waarbij we langs 10 posten moesten lopen en rennen om overal een kaart en handtekening te verzamelen. En natuurlijk was groepje 10 als eerste binnen. En hebben we een kindervakantieweek groepsfoto gemaakt met alle kinderen en leiders. Aan het einde mochten we nog verder gaan met onze hut af bouwen en nu zitten we dit mooie verhaaltje te schrijven om jullie te laten weten dat wij een top dag hebben gehad en we kijken uit naar de rest van de week! 

Anouk, Nadya & Jytte

Colofon

Techniek & Realisatie:

Dennis
Jan Geert
Robbert

Redactionele ondersteuning:
Erik
Jytte
Henrieke
Danique
Marijn
Larissa
Brenda
Laura
Bodain
Sanne

 

Mail de redactie

Sponsoren


Helmink Verhuur


 Rick Reulink
'n Ibink kaasboerderij

Klein Westland
Palletcentrum Ulft

Graafschap
Enzerink