Woensdag

Wat hebben we vandaag allemaal gedaan:

- Egyptische spelen
- Eten
- Amulet maken
- Oefenen bonte avond
- Vrijwilligersspel
- Avondeten
- Bonte avond
- Soep eten
- Nachttocht
- Slapen

Dans mee met Toet, Cleo & de mummies

Dagoverzicht Woensdag

Ochtend en middag

Avond

Groepje 3

Woensdagochtend 09.00 uur. We hebben ons allemaal weer verzameld, en we zijn klaar voor dag 3! De slaapspullen zijn naar de sporthal gebracht en we beginnen met de Egyptische Spelen. De Egyptische Spelen? Ja zeker! We moeten allemaal fit en sterk worden om de mummies te kunnen verslaan. Wat hebben we hard getraind zeg. In de lakens hangen, kogelstoten, tijgeren, we hebben zelfs les gehad van een personal trainer!

Wat een pech, het begint te regenen. Gelukkig zijn ze van de kindervakantieweek op alles voorbereid en wordt in rap tempo de lunch naar de sporthal gebracht. Zo kunnen we droog lunchen. Dat is een keer wat anders dan in het bos, zo met 10 groepjes bij elkaar.

Na het lunchen is het tijd om weer richting het bos te gaan. Wij van groepje 3 hebben de mooiste rij van de hele kindervakantieweek, dat weten we wel zeker! In die mooie rij liepen we naar het bos. Daar aangekomen hebben we wat tijd voor onszelf, om vervolgens verder te gaan met het middagprogramma.

Groepje 8

Vanmiddag hebben we een amulet gemaakt deze was voor de spooktocht. Daarna hebben we heel even gespeeld in het bos. Daarna gingen we naar de pol spelletjes doen. We konden daar koekhappen, spijkerpoepen, touwtrekken, een doorgeefspel met viltjes en een menselijke piramide maken. We vonden dit leuk om te doen. Voor het eten gingen we slinger tikkertje doen, alle kinderen deden mee. Hierna kregen we eten, dit jaar was veel lekkerder dan andere jaren. We kregen aardappelkroketjes in een smiley vorm en kip saté met saus en sliertjes. Ow ja, we kregen ook nog sla. Groetjes van groepje 8👌🏽

Groepje 7

Tijdens de bonteavond hebben alle groepen wat gedaan, wij vonden het leukst dat we zelf met de hele groep mee gedaan hebben. We hebben t liedje jij krijgt die lach niet van mijn gezicht gedaan. Andere groepen deden dansjes, judo trucken. Groepje 5 danste op fireball die vonden wij het best. Omdat wij pas laat met de spook tocht konden beginnen gingen we eerst nog lekker dansen met leiding. Toen gingen we omkleden voor de spooktocht. Buiten kregen we soep de soep was echt heerlijk. Toen kwam de spooktocht, van onze groep ging niet iedereen mee. We liepen over t voetbalveld bij het hek mocht Toetanchamon niet mee want dan zou Cleopatra in een mummie veranderen dus hij bleef staan. Toen liepen we verder richting het bos er liepen veel mensen langs ons heen en iedereen schrok ervan. We kregen slaapzand dit moesten we op de mummies gooien zodat ze gingen slapen en ons niks konden doen. We zagen Cleopatra zij zat in kist met een slot er op wij kregen hem niet open. Toen Alle groepjes bij de sporthal waren kwam de held op sokken, die had prinses Cleopatra gered. Hierna kwamen alle spoken nog langs en toen gingen we slapen. Maar we bleven nog lekker lang wakker veel kinderen snurkten. De leiding moest op de harde dikke mat slapen echt zielig.

Groetjes groepje 7

Colofon

Techniek & Realisatie:

Dennis
Jan Geert
Robbert

Redactionele ondersteuning:
Erik
Jytte
Henrieke
Danique
Marijn
Larissa
Brenda
Laura
Bodain
Sanne

 

Mail de redactie

Sponsoren










Helmink Verhuur


 Rick Reulink




'n Ibink kaasboerderij





Klein Westland








Palletcentrum Ulft





Graafschap




Enzerink