Sponsoren













Klein Westland











Palletcentrum Ulft





Graafschap Midden



Blinkend Schoonmaakbedrijf






 

De Dagelijkse Planeet: Dinsdag

Wat hebben we vandaag allemaal gedaan:

- Speurtocht
- Hutten bouwen
- Eten
- Douanespel
- Verfspel

Super TV

Groepje 3

Vanmiddag hebben we een spel gedaan dat heet: Douane. De kinderen kregen een munt die ze aan de andere kant van het bos moesten brengen. In het bos stonden superhelden, slechteriken en de leiding om ze te helpen, of om de punten af te pakken. Daarna hebben we het verf spel gedaan, elke groep kreeg een kleur verf waarbij je je hand in de bak met verf moest stoppen, en zoveel mogelijk andere kinderen aan moest tikken zodat ze verf op hun kleren kregen. De kinderen waren erg enthousiast over dit spel. Daarna zijn we al onze spullen gaan pakken, onze hutten opgeruimd en samen terug gelopen naar de pol. Het was een erg leuke dag.

Groepje 4

We begonnen de dag om half 10 in het dorp in Zelhem met een superhelden speurtocht. De kinderen liepen door het dorp langs verschillende posten en moesten spelletjes doen bij elke post. Er waren spelletjes bij de koepel, Jumbo, de Meene basisschool, de Coop, Jan Ligthart basisschool en garagebedrijf Reindsen.

De kinderen moesten met een balletje op een lepel in hun mond slalommen om pionnen heen, touwtje springen, een superheld tekenen, een superhelden naam verzinnen, een rebus oplossen en in een zandbak zoeken naar een kaartje met daarop een kledingstuk van de superheld op sokken. Bij elk spel dat de kinderen goed speelden kregen ze een kaartje. En als je aan het eind alle kaartjes bij elkaar legde kreeg je de uitrusting van de superheld op sokken.

Na veel meters te hebben gelopen kwamen de groepen terug bij de sporthal.
Daarna konden ze terug naar het bos om iets te verzinnen voor de bonte avond op woensdag. Er werden groepsfoto’s genomen en er werd lekker geluncht.

Behaald certificaat

Colofon

Techniek & Realisatie:

Dennis
Jan Geert

Redactionele ondersteuning:

Manon
Reninka
Lizzie
Joell
Jytte
Pleuni
Laura
Bodain
Brenda
Luuk

Mail de redactie