Sponsoren




Klein Westland






Palletcentrum Ulft






Sporthal de Pol




Graafschap Midden










Blinkend Schoonmaakbedrijf







Jungleweek - Dinsdag

Kareltje de kip staat ons s’ochtends op te wachten. Hij vertelt dat zijn andere kippetjes op stok een goed idee hadden. Als wij nou eens heel veel pinda's gaan verdienen kan Lambal misschien ruiken welke kant hij op moet vluchten…. wie weet vindt Lambal de weg dan wel terug naar het oerwoud!

Met de foto tocht die we in de ochtend gaan lopen hopen we Lambal terug te vinden. Op de foto’s kunnen we zien waar hij overal is geweest. Elke post heeft een opdracht waar we pinda's bij kunnen verdienen. Als we al die verdiende pinda's samen doen in een ketel, en er pindakaas van maken! Kan Lambal misschien de weg terug ruiken. Als we terug zijn op de open plek is Karel de kip daar. We leveren de pinda's in en Karel gaat pindakaas maken. De groep die de meeste pinda's inlevert krijgt een puntje op het scorebord.

De kinderen gaan verder met hun boomhutten afmaken.

S'middags gaan de groepen tegen elkaar strijden in een jungletocht door het bos met apenkooien enzo.  Hier kunnen de groepen veel punten mee behalen!

Einde van de dag wordt afgesloten door Karel die met een potje pindakaas in de koepel staat. Hij heeft eindelijk zijn pindakaas klaar en heeft zijn kippetjes nog een paar eitjes laten broeden om het nog iets smeuïger te maken. Karel wil net met de kinderen Lambal gaan roepen als er  doodshoofdaapjes de pindakaas komen stelen!!!!!!!! 

Colofon

Redactie: 

Robbert

Groep 2

Groep 9

Mail de redactie