Vacature Young Professional Toiletkuilgraver

Wat kun je? Die vraag stelt iedere organisatie die op het punt staat iemand aan te nemen. Wie ben je? Die vraag stellen we meteen daarna. We vinden het belangrijk dat je bij ons past. Vooral qua mentaliteit. Een toiletkuilgraver van de KVK is namelijk geen gemiddelde toiletkuilgraver. Het is er een met een aantal uitgesproken eigenschappen. Gedreven. Resultaatgericht. En niet snel tevreden. Wat niet wil zeggen dat je nooit met hem of haar kunt lachen. Integendeel. Plezier hoort wat ons betreft net zo goed bij werken. Maar we gaan op de eerste plaats voor de inhoud. Voor gedegen oplossingen die werken in de praktijk. Waarbij we altijd proberen de verwachtingen te overtreffen. Zo kennen onze klanten ons. En zo kennen we elkaar.

Wij zijn op zoek naar:

Young Professional Toiletkuilengraver (m/v)

Je start met een intensieve opleiding die bestaat uit een high performance-traject van een week in het Pelikaanse Bos te Zelhem en volgt aansluitend een aantal specialistische trainingen op het gebied van Toiletwagens, Kuilen en Graven. Dit vakgebied is volop in ontwikkeling, vereist een nauwe samenwerking tussen Schep en Schop en vraagt om een flexibele manier van werken. Dit resulteert in uitdagende en afwisselende opdrachten.

Is dit jouw profiel?

  • Je hebt een afgeronde opleiding op MBO-/HBO-/WO niveau
  • Je hebt affiniteit met zand en/of klei
  • Je bent enthousiast en gedreven
  • Je hebt een flexibele instelling
  • Je wilt je graag verder ontwikkelen
  • Je vindt het een uitdaging om een zo mooi mogelijke kuil te graven
  • Je ziet het als een uitdaging om functionele wensen technisch te realiseren
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken

dan bieden we jou

Wij bieden een uitstekend loopbaanperspectief, uitdagende opdrachten met een grote mate van zelfstandigheid en de mogelijkheid om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening. Uiteraard krijg je hierbij de kans om te blijven 'groeien', zowel in kennis en ervaring als in je carrière. Samen met jou stellen we je carrièrepad vast. Wij bieden een uitdagende werkomgeving, goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris. Je werkgebied is heel Nederland.

Hoe ziet het sollicitatietraject eruit?

Het sollicitatietraject bij KVK is kort en kan worden doorlopen in drie of vier rondes.

Ronde 1: selectie op basis van je brief en CV;

Ronde 2: gesprek met meerdere Managers van de afdeling toiletkuil. De groep waarbinnen je aan de slag gaat is al bepaald;

Ronde 3: Een cognitieve test (voor een aantal voorbeeld vragen zie de bijlagen van deze vacature);

Ronde 4: gesprek met een Senior Executive. Hij of zij bepaalt of je wordt aangenomen.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur vandaag nog je c.v. met een begeleidende brief naar SJJS ZELHEM., t.a.v. M., naar info@jeugdsooszelhem.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met W., telefoonnummer: 06-********.