Wie Wat Waar

Voor wie?

De Kindervakantieweek is er voor kinderen die op de basisschool zitten. Kom je uit Zelhem of omgeving en zit je op de basisschool (vanaf 6 jaar) en wil je weten wat er zich allemaal gaat afspelen? Geef je dan op voor de kindervakantieweek van Zelhem georganiseerd door de Stichting Jeugd- en Jongerensociëteit Zelhem! Onder de vrijwilligers wordt de kindervakantieweek al jaren "kvk" genoemd. Kvk komt eigenlijk van "kindervakantiekamp", maar is door de jaren heen uitgegroeid tot de afkorting van kindervakantieweek. De Kvk wordt trouwens door louter vrijwilligers georganiseerd!

Wat?

Ieder jaar weer wordt de gehele kindervakantieweek in een verhaal gegoten, hierdoor wordt de hele week één groot avontuur. Volgens traditie wordt de week gestart met een lawaaioptocht, om vervolgens in het Pelikaanse bos (gelegen aan de rand van Zelhem nabij de sportvelden) te beginnen met het befaamde hutten bouwen. Verdere vaste onderdelen van de week zijn de nachttocht op de woensdagavond met vervolgens een overnachting, het zwemmen op de donderdagmorgen en de afsluiting van de week waarbij de ouders ook worden uitgenodigd.

Wanneer?

De week speelt zich altijd af in de zomervakantie. In 2024 vindt de kindervakantieweek plaats in week 33, dit is van maandag 12 augustus t/m vrijdag 16 augustus 2024. Houdt ook rekening met een introductiemiddag op zondag 11 augustus.

Inschrijven?

Het inschrijven start op 1 juni 2024. U kunt via https://kvkinschrijving.jeugdsooszelhem.nl de inschrijving(en) van uw kind(eren) doen. Inschrijfgeld: € 20,- per kind. Betaling dient direct na inschrijving te geschieden via iDeal.

Ouderinformatie?

Klik hier