Trollen op woensdag

Wat hebben we vandaag allemaal gedaan:

- Survivalspel
- Bedden opmaken
- Eten
- Spel: Hoe creatief is jouw groep?
- Oefenen voor de bonte avond
- Vrijwilligersspel
- Avondeten
- Bonte avond
- Soep
- Nachttocht
- Slapen

Groepje 5

Woensdag ochtend:

Vanmorgen kwamen de kinderen en ouders met alle slaap spullen bij de pol, iedereen was al lekker vrolijk en druk want vandaag blijven ze slapen!

Nadat we alle spullen in de sporthal hadden en het thema verhaal af was gingen we survivallen,lekker klimmen,gillen,rennen,vliegen, marshmallows bakken, en de bedden klaar maken. Want we hadden wat goed te maken met de ouders van het elfje....Toen alle bedden netjes opgemaakt waren zijn we terug naar het bos gegaan en hebben we lekker gegeten.

Groepje 6

Woensdag middag:

Na het middag eten hadden we even de vrije tijd om te oefenen voor de bonte avond of om te spelen met kinderen van andere groepjes. Maar we moesten al snel beginnen met de armbandjes maken voor de nachttocht, deze armbandjes waren met aluminium folie zodat ze licht zouden geven waar de trollen niet tegen kunnen. We hadden hierna weer even vrije tijd waarin we weer konden spelen of oefenen voor de bonte avond. Toen kwam het vrijwilligers spel waarin de vrijwilligers tegen elkaar spelletjes moesten doen, het groepje wat won kreeg trolse guldens. We moesten ook steeds een kant kiezen waarvan zij dachten dat ging winnen, als ze het dan fout hadden waren ze af en moesten ze aan de zijkant gaan staan. Na dit spel pakten we allemaal onze spullen en gingen we terug naar de pol om te gaan eten.

Groepje 7

Woensdag middag:

Na het middag eten hadden de kinderen even de vrije tijd om te oefenen voor de bonte avond of om te spelen met kinderen van andere groepjes. Maar we moesten al snel beginnen met de armbandjes maken voor de nachttocht, deze armbandjes waren met aluminium folie zodat ze licht zouden geven waar de trollen niet tegen kunnen. We hadden hierna weer even vrije tijd waarin de kinderen weer konden spelen of oefenen voor de bonte avond. Toen kwam het vrijwilligers spel waarin de vrijwilligers tegen elkaar spelletjes moesten doen, het groepje wat won kreeg trolse guldens. De kinderen moesten ook steeds een kant kiezen waarvan zij dachten dat ging winnen, als ze het dan fout hadden waren ze af en moesten ze aan de zijkant gaan staan. Na dit spel pakten we allemaal onze spullen en gingen we terug naar de pol om te gaan eten.

Colofon

Techniek & Realisatie:

Dennis
Jan Geert

Redactionele ondersteuning:

Jordi
Latisha
Laura
Anneke
Britt
Daniëlle
Maud
Erik
Coen
Karlijn

Mail de redactie

SponsorenIWORKS

Blinkend SchoonmaakbedrijfKlein WestlandLazize VerandabouwPalletcentrum Ulft

Graafschap Midden
Enzerink