Trollen op vrijdag

Wat hebben we vandaag allemaal gedaan:

- Hutten afbreken
- Spel in het bos
- Eten
- Kind/ouderspel
- Afsluiting week

Trollenkanaal

Een overzicht van de hele week:

Groepje 9

Vanmorgen waren alle kinderen om 09:00 uur bij de pol. Hier zijn een aantal dingen besproken over de dag, hoelaat de ouders aanwezig moesten zijn voor het kind-ouder spel en dat we bij de pol moesten verzamelen etc. Daarna zijn we naar het bos gelopen om de hutten af te breken. De kinderen konden nog even een keer goed zich laten gaan door alles af te breken. Wanneer je klaar was met je eigen groep hielpen de kinderen andere groepen. De bel ging voor het ranja drinken en alle kinderen kregen een lekker snoepje. Hierna gingen we verstoppertje doen, de kinderen moesten eerst alle vrijwilligers zoeken en daarna de vrijwilligers de kinderen. Je mocht door het hele bos, sommige kinderen lagen achter struiken en sommige in of achter bomen. Hierna konden we nog even samen met het groepje eten en de week bespreken.

Groetjes groepje 9!

Groepje 10

Deze week is voor groepje 10 een goede afsluiting geweest van de kindervakantie jaren die we mee hebben gemaakt, we hebben al veel thema’s gehad, maar deze week was toch wel de meest enge week ( ookal zijn wij natuurlijk wel heel stoer!!!)

De hut bouwen was minder interssant als het slopen van vandaag, vooral de grote hamer vonden onze mannen erg cool. De meiden probeerde ook hun beste beentje voor te zetten en hebben erg hun best gedaan om alles schoon te krijgen.

De spooktocht vonden wij “heeeeelemaaal niet eng” maar toch wilden we heel graag dicht bij onze leiding lopen en waren we weer blij om lekker in de sporthal te zijn.

Kortom deze week kan niet meer stuk en we hebben fijne dagen gehad met elkaar, bedankt groepje 10!!!!

Colofon

Techniek & Realisatie:

Dennis
Jan Geert

Redactionele ondersteuning:

Jordi
Latisha
Laura
Anneke
Britt
Daniëlle
Maud
Erik
Coen
Karlijn

Mail de redactie

SponsorenIWORKS

Blinkend SchoonmaakbedrijfKlein WestlandLazize VerandabouwPalletcentrum Ulft

Graafschap Midden
Enzerink