Vrijdag

Wat hebben we vandaag allemaal gedaan:

- Hutten afbreken
- Spel in het bos
- Eten
- Kind/ouderspel
- Afsluiting van de week

Work in progress...

Dagoverzicht Vrijdag

Ochtend

Middag

Bruiloft en sponsoren

Groepje 6

Vanochtend kwamen we allemaal weer bij de pol. We waren allemaal wel heel erg moe van woensdag en donderdag maar we hadden wel weer zin in een nieuwe dag. Vandaag is de bruiloft van Toetanchamon en Cleopatra. Toen we vanochtend bij de pol stonden kwamen Toetanchamon en Cleopatra langs en ze hebben alle kinderen van de kindervakantieweek uitgenodigd voor hun bruiloft. De bruiloft houden ze vandaag in het bos maar eerst moesten we onze hutten in het bos afbreken. We gingen met elkaar naar het bos en we mochten onze hut slopen. We vonden het wel jammer dat we de hut af moesten breken maar het was ook wel erg leuk om te slopen. Toen we onze hut klaar hadden gingen we de andere groepjes nog helpen. We gingen toen ranja drinken en het afscheidslied oefenen. Het lied is heel leuk. We gingen ook nog spelletjes spellen in het bos. Oh, en we vonden deze week echt heeeeeel erg leuk!

Groetjes van groepjes 6!

Groepje 5

De eerste dag, de maandag, vonden Nils en Wessel het allerleukste. Dit was namelijk de dag dat ze een hut mochten bouwen. De hele dag zijn we druk geweest om met groepje 5 een hele mooie hut te bouwen. Wanneer Nils en Wessel tijd hadden gingen ze meteen met de hut aan de slag.

Dinsdag hebben we hiërogliefen verzameld in het dorp. Hiervoor moesten we verschillende spelletjes doen. Er zat een heel leuk spelletje bij, namelijk: ballonnen scheren. Hierbij moest je de ballon scheren zonder dat de ballon knapte.

Het spannendste moment was natuurlijk de woensdagavond. Toen hadden we de spooktocht. Nils en Wessel vonden dit het leukste van de hele week omdat dit heel eng was. Onze missie was natuurlijk om Cleopatra te redden, maar heel veel mensen probeerde ons tegen te houden en te laten schrikken.

Het zwemmen donderdag was natuurlijk heek erg leuk, want alle kindjes konden lekker hun eigen gang gaan. Je kon echt zwemmen, spelen of natuurlijk van de glijbaan. Het was helaas wel een beetje kort, want Nils en Wessel hadden gehoopt dat ze nog wel wat vaker van de glijbaan konden gaan.

Aan de vrijdag zijn we net begonnen, maar de jongens verheugen zich nu al op de spelletjes met/tegen de ouders (die we natuurlijk gaan verslaan!). Nils en Wessel willen volgend jaar weer heel graag mee doen en het liefst weer bij dezelfde leiding, want dat vonden ze heel gezellig. Maar eigenlijk willen ze alleen mee doen als de grote tent in het bos blauw wordt.

Colofon

Techniek & Realisatie:

Dennis
Jan Geert
Robbert

Redactionele ondersteuning:
Erik
Jytte
Henrieke
Danique
Marijn
Larissa
Brenda
Laura
Bodain
Sanne

 

Mail de redactie

Sponsoren










Helmink Verhuur


 Rick Reulink




'n Ibink kaasboerderij





Klein Westland








Palletcentrum Ulft





Graafschap




Enzerink