Donderdag

Wat hebben we vandaag allemaal gedaan:

- Opstaan
- Ochtendgymnastiek
- Ontbijten
- Zwemmen
- 's middags vrij (hutten bekijken in het bos)

Reclame: Kvk Shampoo, Lekkerrr...

Dagoverzicht Donderdag

Groepje 4

Donderdag ochtend om 7 uur waren de eerste kinderen wakker. Sommige kinderen waren zo moe dat ze moeilijk wakker werden. Ze hebben nog rustig even in bed gelegen of even een spelletje gespeeld samen in de sporthal.

Later begonnen we met de ochtendgymnastiek. De kinderen vonden het erg leuk maar kwamen wat langzaam op gang. Haiko en Marijn hebben de kinderen goed laten zweten. Op een aantal verschillende nummers hebben ze gedanst en zich helemaal uitgerekt.

Na de ochtendgymnastiek waren de kinderen fit genoeg om later te kunnen zwemmen. Na het ontbijt en het opruimen van de spullen zijn we groepje voor groepje naar de Brink gelopen waar we lekker even zijn wezen zwemmen. Ties, Quinn, Job en Daan K hebben gespeeld dat ze in een boot aan het varen waren. Daan bestuurde de boot en de andere 3 jongens speelde zeemonsters. Ook dit jaar gingen de kinderen weer veel van de glijbaan. De groepjes werden omgeroepen als ze zich moesten omkleden. Ze kregen voor het omkleden nog een glaasje ranja en een snoepje.

Toen alle kindjes klaar waren zijn we terug naar de Pol gelopen waar we moesten wachten op de ouders. De kinderen hebben nog lekker even gespeeld. Sommige kinderen waren zo moe dat ze lekker rustig ergens gingen zitten.
Groepje 4 vond het een erg leuke dag!

Colofon

Techniek & Realisatie:

Dennis
Jan Geert
Robbert

Redactionele ondersteuning:
Erik
Jytte
Henrieke
Danique
Marijn
Larissa
Brenda
Laura
Bodain
Sanne

 

Mail de redactie

Sponsoren










Helmink Verhuur


 Rick Reulink




'n Ibink kaasboerderij





Klein Westland








Palletcentrum Ulft





Graafschap




Enzerink