Sponsoren




Klein Westland






Palletcentrum Ulft






Sporthal de Pol




Graafschap Midden










Blinkend Schoonmaakbedrijf







Jungleweek - Woensdag

Moeder vlinder staat op de openplek. Ze vertelt dat de doodshoofdaapjes ontzettend boos zijn. Ze zijn boos omdat wij nog steeds helpen met het olifantje zoeken. Daarom hebben ze de pindakaas afgepakt, alle vlinderhuisjes verwoest en de olifantenstam zo bang gemaakt dat ze in paniek zijn geraakt en alle boomhutten omgeschopt hebben. Moeder vlinder is heel erg verdrietig want al haar kindjes zijn weggevlogen of liggen in het vlinderziekenhuis. Hoe kunnen we helpen? We gaan een echte vlindertuin maken met zijn allen! Hopelijk vrolijken we moeder vlinder zo op…. Het groepje dat de mooiste vlindertuin gemaakt heeft krijgt een punt. Hierna kunnen we onze eigen hutten misschien ook herstellen..

Moeder vlinder is erg blij dat ze haar kinderen weer terug heeft en ze wil graag helpen om lambal terug te vinden omdat ze weet hoe erg het is om haar kindertjes kwijt te zijn. Ze heeft ook gehoord dat moeder Sambal alle stress niet meer aan kan dus zij neemt haar taak even over. Ze heeft alle dieren in het bos opgeroepen om in het dorp te gaan staan en te vertellen wat ze weten over het verdwenen olifantje. (vossenjacht) Hier komt een spreuk uit. De tovenaar van Oz (post) zegt dat we het olifantje hiermee terug krijgen.

Met een spreuk komt het olifantje lambal op het podium terecht maar hij wordt meteen meegenomen door de doodshoofdaapjes! Moeder Vlinder is woest! Ze wil dat we snachts mee het bos in gaan om lambal te redden uit de klauwen van de doodshoofdaapjes. Eigenlijk durven we niet……omdat het bos snachts vol zit met doodshoofdaapjes. Maar we gaan toch helpen! Alle vlinders helpen ook mee (vlindertocht??) De volgende dag krijgen alle groepen een punt omdat iedereen zo dapper is geweest om snachts het bos in te gaan.

Colofon

Redactie: 

Robbert

...

Mail de redactie